Salta al contingut
default image - Sota la Palmera

Qui som

Som Sota la Palmera,
on l’autenticitat es converteix en art

A Sota la Palmera, creiem que l’autenticitat i la creativitat són els fonaments de la veritable expressió artística. Ens esforcem per descobrir i fer costat a artistes emergents, brindant-los la plataforma i el suport necessari perquè les seves veus úniques ressonin on deuen. Proporcionem recursos, orientació i oportunitats per a perfeccionar el seu art i recórrer junts el camí.

Al mateix temps, reconeixem la importància d’honrar als artistes de sempre, aquells que amb les seves contribucions dels han deixat una marca indeleble en la indústria musical. A Sota la Palmera, ens comprometem a preservar i potenciar la rellevància contínua d’aquests artistes, col·laborant amb ells en projectes innovadors que els permetin connectar amb un públic nou i alhora continuar sent una força influent en l’escena musical.

La nostra visió és crear un catàleg divers que reflecteixi la riquesa de la música en totes les seves formes. Des de gèneres emergents fins a estils clàssics, ens esforcem per oferir una experiència que conjumini cançons, valors i intencions. A Sota la Palmera, la música és un llenguatge universal que connecta generacions i transcendeix barreres.

Valorem la transparència, l’equitat i la col·laboració. Treballem estretament amb els nostres artistes, tractant-los amb respecte i reconeixent el seu paper vital en la creació de la cultura musical. A Sota la Palmera, cada artista és una peça essencial del nostre trencaclosques, contribuint a la formació d’un mosaic musical vibrant i en constant evolució.

Sota la palmera logotip imago

Segueix navegant

Configuració de cookies