Salta al contingut
Sota la palmera - Imatge de Palmeres

Fuck You

Mireia i CC Consalvo

Detalls

Artista: Mireia i CC Consalvo
Gènere: Cançó d'autor, folk
Data de publicació: 17-05-2024
Referència: SLP 09/2024
Format/s: Digital

Presentació

De les trobades un cop per setmana per tractar els mals de panxa de la Mireia, no només en va arrelar una amistat sinó que en florí, de la manera més lúdica, un “Fuck You”. I és que la CC Consalvo, abans de dedicar-se a l’univers del benestar i l’alimentació treballant, entre d’altres per artistes com Lady Gaga, Elton John, Emily i Zooey Deschanel, era una MC a la seva Philadelphia natal.

Així va ser com “Fuck You”, cançó que la Mireia va escriure amb dinou anys, i quan la seva artista de referència Ani DiFranco ressonava sense parar en el seu cap i fer servir la llengua de Shakespeare era un fet diferenciador, va sortir del calaix per a fer un matx sense pretensions amb una companya d’illa a qui, a més d’admirar, també comparteix la passió per l’expressió a través de la paraula i la música.

“Fuck You”, enregistrat i produït a Ophiura Studio, és la llavor de tot el que ja ha estat reivindicat a “Somriuen les deixalles” i “Marge de Millora”. És una revolució aroma punk naïf a favor de l’amor majúscul.

Escolta'l aquí

Configuració de cookies