Salta al contingut
Sota la palmera - Imatge de Palmeres

Pep Lladó i Los Manolos

Pep Lladó i Los Manolos

Detalls

Artista: Pep Lladó i Los Manolos
Gènere: Rumba
Data de publicació: 07-06-2024
Referència: SLP 11/2024
Format/s: Digital-single

Presentació

Pep Lladó va compondre “Sota la palmera” a principis dels noranta, i es va publicar per primera vegada en el disc de debut dels AI AI AI (Això Brama – Ariola). De seguida es va convertir en un dels primers himnes de la Rumba Catalana cantada en català i un tema imprescindible en tota festa rumbera.

Trenta anys després,  en Pep incorpora de nou la cançó en el seu repertori en solitari, i ho fa amb la col·laboració d’un dels grups més emblemàtics del gènere: Los Manolos.

En aquest nou enregistrament de la cançó s’hi respira la complicitat d’una colla d’amics que, després de molts anys d’acumular saviesa rumbera, es troben per posar en comú el seu art.

 

Des dels primers discos d’Ai, Ai, Ai fins ara, en els seus treballs en solitari, en Pep no ha parat de portar al límit el llenguatge expressiu de la rumba catalana, maridant-lo amb el jazz, la música africana o la cançó francesa.

Pep Lladó és un músic, compositor i productor català amb una llarga carrera en la indústria musical. Ha col·laborat amb nombrosos artistes destacant-se per la seva capacitat d’innovar i adaptar-se als nous temps sense perdre la seva identitat artística.

Los Manolos són una banda mítica de la rumba catalana, coneguts per les seves interpretacions festives i contagioses. Amb dècades de trajectòria, han deixat una empremta inesborrable en la música popular i continuen sent un referent per a les noves generacions.

 

“Sota la palmera” estarà disponible a totes les plataformes digitals, incloent-hi Spotify, Apple Music i YouTube a partir del dia 7 de juny. A més, els fans podran gaudir d’un videoclip oficial que acompanya el llançament, ple de colors i amb una estètica que reflecteix l’alegria i l’energia de la cançó.

Un videoclip on, a més de la participació d’en Pep Lladó i els mateixos Los Manolos, la jove banda rumbera Lòxias, també són protagonistes.

Escolta'l aquí

Configuració de cookies