Salta al contingut
Vida salvatge – Radio Edit

Vida salvatge – Radio Edit

Xavi Vidal

Detalls

Artista: Xavi Vidal
Gènere: Rock, cançó d'autor
Data de publicació: 21-06-2024
Referència: SLP 15/2024
Format/s: Digital-single

Presentació

El compositor i intèrpret sabadellenc Xavi Vidal ens sorprèn una vegada més amb el llançament del seu nou senzill Vida salvatge, la carta de presentació del seu nou àlbum que rep el mateix nom. Després del seu últim treball discogràfic, “Canvis” en StinusVidal, conjuntament amb Jaime Stinus, aquest single, és una mostra de les inquietuds més vitals de l’artista, capaç de convertir una idea de rock de tota la vida en una peça accessible i totalment recognoscible. Un artista que ens convida a un viatge d’autodescobriment i renovació.

Vida salvatge és una cançó que capta l’essència de la lluita i el creixement personal, una celebració de la vida en la seva forma més autèntica. Amb una melodia propera i un so actual i reconfortant, cada acord ressona com un raig d’esperança que travessa qualsevol ombra, oferint-nos una mostra que Xavi Vidal continua sonant com aquell músic de sempre amb moltes coses a dir en el present.  Un so únic i emotiu. Aquest single, produït per Miki Grau i enregistrat amb l’ajuda d’un equip tècnic de primer nivell, a Sol de Sants Studios de BCN i amb Mario G. Alberni al mastering a Kadifornia Studios, destaca per la seva simplicitat i autenticitat. Gravat com a un “radio edit”Vida salvatge es presenta amb una frescor i honestedat que connecten directament amb l’oient.

Aquest senzill, que marca l’inici d’una nova etapa per a Xavi Vidal, ja és disponible, incloent-hi Spotify, Apple Music i Youtube.

Escolta'l aquí

Configuració de cookies